ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Λεπέν στέλνει μήνυμα στους ψηφοφόρους του Μελανσόν

16:59 - 28 Απρ 2017 | Ειδήσεις
Η Λεπέν στέλνει μήνυμα στους ψηφοφόρους του Μελανσόν
Η δεξαμενή των ψηφοφόρων του Ζαν Λικ Μελανσόν αποτελεί έναν από τους στόχους της Μαρίν Λεπέν ενόψει του β` γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.

Με βίντεο το οποίο ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter, η ακροδεξιά υποψήφια πρόεδρος της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν καλεί τους ψηφοφόρους του αριστερού μετώπου να υψώσουν «φράγμα στον Μακρόν».

 

«Απευθύνομαι στους ψηφοφόρους της Ανυπότακτης Γαλλίας και τους ζητώ να υψώσουμε φράγμα στον Εμανουέλ Μακρόν», αναφέρει η Μαρίν Λεπέν, που ακόμα χαρακτηρίζει τον Μακρόν «τραπεζίτη» και «υποψήφιο του χρηματιστικού κεφαλαίου».

 

Η "Ανυπότακτη Γαλλία", πάντως, αντέδρασε και ο εκπρόσωπός της Αλεξίς Κορμπιέρ, σχολίασε «Μην πέφτετε θύματα του δόλιου λόγου της. Πρόκειται για εκλογικές μανούβρες, όχι ιδιαίτερα αξιοπρεπείς».

 

Ο Ζαν-Λικ Μελανσόν που αρχικά φάνηκε να υιοθετεί ουδέτερη στάση έναντι της Λεπέν, την Πέμπτη κάλεσε τα μέλη του κινήματός του να ψηφίσουν στη διαδικτυακή πλατφόρμα της Ανυπότακτης Γαλλίας σχετικά με τη γραμμή που επιθυμούν να ακολουθήσει το κίνημα στον β' γύρο των εκλογών.

 

Οι επιλογές τους είναι τρεις και δεν περιλαμβάνουν τη Λεπέν: Οι ψηφοφόροι του Μελανσόν καλούνται δηλαδή να επιλέξουν ανάμεσα στον Εμανουέλ Μακρόν, το άκυρο και την αποχή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.