ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Τραμπ υπερασπίζεται την απόφαση του για απόλυση του Κόμεϊ

14:22 - 10 Μαϊ 2017 | Ειδήσεις
Ο Τραμπ υπερασπίζεται την απόφαση του για απόλυση του Κόμεϊ
Να αντικαταστήσει τον Τζέιμς Κόμεϊ με κάποιον "πολύ καλύτερο" υποσχέθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, υπερασπιζόμενος την απόφασή του να απολύσει τον διευθυντή του FBI .

"Ο Κόμεϊ έχασε την εμπιστοσύνη σχεδόν όλων στην Ουάσινγκτον, Ρεπουμπλικάνων όπως και Δημοκρατικών. Όταν ηρεμήσουν τα πράγματα, θα με ευγνωμονούν", έγραψε ο Τραμπ σε μια από τις αρκετές αναρτήσεις του στο Twitter μετά από την ανακοίνωση της απόφασης.

Η απόφαση αυτή του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε πολλές επικρίσεις από το Δημοκρατικό Κόμμα, ενλω ξύπνησε στους Αμερικανούς μνήμες... Watergate, αφού έγινε τη στιγμή που ο Κόμεϊ διεξήγε έρευνα για ενδεχόμενη συνέργεια της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ με τη Ρωσία για να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών.

 

Εν τω μεταξύ, το Κρεμλίνο εκφράζει την ελπίδα ότι "η απόλυση του Κομεϊ δεν θα έχει καμιά επίδραση" στις σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες.

 

''Είναι μια απολύτως εσωτερική υπόθεση των ΗΠΑ, μια κυρίαρχη απόφαση του Αμερικανού προέδρου, η οποία δεν έχει απολύτως καμιά σχέση και θα πρέπει να έχει σχέση με τη Ρωσία", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.