ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

La Repubblica: Ο Μακρόν θα επιλέξει για πρωθυπουργό τη Λαγκάρντ!

09:36 - 12 Μαϊ 2017 | Ειδήσεις
La Repubblica: Ο Μακρόν θα επιλέξει για πρωθυπουργό τη Λαγκάρντ!
Την πρόβλεψη ότι ο Εμανουέλ Μακρόν θα επιλέξει ως πρωθυπουργό την γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, έκανε ο εκδότης της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica και γνωστός επιχειρηματίας Κάρλο Ντε Μπενεντέτι.

Μιλώντας σε εκπομπή ιταλικού καναλιού, ο Ντε Μπενεντέτι εξήγησε: «Πιστεύω ότι ο Εμανουέλ Μακρόν θα επιλέξει ως πρωθυπουργό την Κριστίν Λαγκάρντ, είναι φυσικό να μη θέλει τον Βαλς» αναφερόμενος στον τέως πρωθυπουργό της Γαλλίας.

«Περίμενα ότι θα κέρδιζε ο Μακρόν, οι Γάλλοι είναι ένας λαός με κουλτούρα και δημοκρατική βάση, δεν μπορούσαν να διαλέξουν την Λεπέν» πρόσθεσε.

Μιλώντας για τη μελλοντική σχέση της χώρας του με τη Γαλλία του Μακρόν, ο εκδότης σημείωσε: «H Iταλία είναι ο αδύναμος κρίκος της Ευρώπης αλλά δεν μπορούμε να ζητήσουμε από τον Μακρόν να ενισχύσει, για τον λόγο αυτό, την ιταλο-γαλλική σχέση».

Πρόβλεψη έκανε και για τις γερμανικές εκλογές του Σεπτεμβρίου. Σημείωσε ότι αν το ποσοστό του κόμματος της Μέρκελ δεν είναι πολύ υψηλότερο από των Σοσιαλδημοκρατών, τότε ο Σουλτς (του SPD) μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και το υπουργείο Οικονομικών....

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.