ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΜακΚέιν: Η Ρωσία μεγαλύτερη απειλή από ό,τι ο ISIS

17:36 - 29 Μαϊ 2017 | Ειδήσεις
ΜακΚέιν: Η Ρωσία μεγαλύτερη απειλή από ό,τι ο ISIS
Η Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια, ακόμη και από το Ισλαμικό Κράτος, δήλωσε τη Δευτέρα ο Τζον ΜακΚέιν, εκφράζοντας έτσι τις αντιρρήσεις του για τις σχέσεις που χτίζει με το Κρεμλίνο ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αμερικανός Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής παραδέχθηκε στο ABC ότι ο Ντόναλντ Τραμπ τον κάνει «νευρικό», ενώ εξέφρασε και την ανησυχία του για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Τζάρεντ Κούσνερ- σύμβουλος του Λευκού Οίκου και γαμπρός του προέδρου- συζήτησε τη δημιουργία ενός μυστικού καναλιού επικοινωνίας με τη Ρωσία.

 

Οταν του ζητήθηκε να αξιολογήσει το πόσο απειλεί ο Πούτιν την παγκόσμια ασφάλεια, ο ΜακΚέιν απάντησε: «Νομίζω είναι η πρωταρχική και πιο σημαντική απειλή, μεγαλύτερη και από τον ISIS».

 

«Παρότι το Ισλαμικό Κράτος μπορεί να κάνει φρικτά πράγματα και ανησυχώ για το τι συμβαίνει με τη μουσουλμανική πίστη... είναι οι Ρώσοι εκείνοι που προσπάθησαν να καταστρέψουν τα θεμέλια της δημοκρατίας αλλάζοντας το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών», εξήγησε ο γερουσιαστής.

 

Ακόμη, τόνισε ότι η Ρωσία «διαμέλισε την Ουκρανία», για να εξηγήσει γιατί θεωρεί τον Πούτιν τη μεγαλύτερη απειλή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.