ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαρτί υγείας... «Trump» κυκλοφορεί στο Μεξικό!

08:22 - 02 Ιουν 2017 | Ειδήσεις
Χαρτί υγείας... «Trump» κυκλοφορεί στο Μεξικό!
Απολαυστικές πρωτοβουλίες ιδιωτών στο Μεξικό στέλνουν ηχηρά μηνύματα στον Ντόναλντ Τραμπ. Ίσως η πιο χαρακτηριστική από αυτές αφορά ένα νέο χαρτί υγείας που κυκλοφορεί στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής.

Η δέσμευση του Αμερικανού Προέδρου να υψώσει τείχος στα σύνορα της χώρας με τις ΗΠΑ δεν έχει ξεχαστεί, με τον δικηγόρο και επιχειρηματία Αντόνιο Μπατάλια να του… αφιερώνει ένα νέο χαρτί τουαλέτας.

 

Το χαρτί υγείας έχει ως σλόγκαν τη φράση: «απαλότητα χωρίς σύνορα» και ονομάζεται «Trump», με έμβλημα μάλιστα ένα σκίτσο που έχει το χαρακτηριστικό μαλλί του νέου Πλανητάρχη.

 

Ο Μπατάλια έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την παραγωγή του χαρτιού τουαλέτας «Τραμπ», υποσχόμενος μάλιστα ότι θα διαθέσει το 30% των εσόδων από τις πωλήσεις σε προγράμματα υποστήριξης προσφύγων και μεταναστών.

 

Βλέπετε, το Μεξικάνικο Ινστιτούτο Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας έχει εξασφαλίσει τα πνευματικά δικαιώματα του ονόματος του Τραμπ σε τομείς όπως οι κατασκευές, τα ξενοδοχειακά, ο τουρισμός, τα ακίνητα και οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, αλλά ο Οργανισμός του Τραμπ δεν ασχολήθηκε να εξασφαλίσει τα πνευματικά δικαιώματα στον κλάδο του «χαρτιού υγιεινής». Και την πάτησε…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.