ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγχαρητήρια Ρέντσι στους δημάρχους που κατάφεραν να εκλεγούν

16:42 - 12 Ιουν 2017 | Ειδήσεις
Tην ικανοποίησή του εξέφρασε ο επικεφαλής της ιταλικής κεντροαριστεράς, Ματέο Ρέντσι, από τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών σε χίλιους τέσσερις δήμους της χώρας.

«Τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών είναι θετικά, τώρα προχωρούμε με στόχο τον δεύτερο γύρο. Εύχομαι τα καλύτερα στους δημάρχους που κατάφεραν να εκλεγούν ήδη από χθες», ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω του διαδικτύου ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός.

 

Συμπλήρωσε ότι αντί να αφιερώσει την σημερινή ημέρα στην ανάλυση της ψήφου προτίμησε να πάει στις σεισμόπληκτες περιοχές βόρεια της Ρώμης, όπως στο χωριό Αματρίτσε, για να εξακριβώσει σε τι σημείο βρίσκονται τα έργα ανοικοδόμησης, «διότι είχε υποσχεθεί ότι θα συνέχιζε να το κάνει και μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής κάλυψης».

 

Άλλωστε ο ιδρυτής του Κινήματος Πέντε Αστέρων, Μπέπε Γκρίλο, σε ανάρτηση στο ιστολόγιό υπογράμμισε:

 

«Όλοι χαίρονται και παρουσιάζονται αναλύσεις επιπέδου σχετικά με το τέλος του Κινήματος Πέντε Αστέρων, την επιστροφή του δικομματικού συστήματος, την ήττα μας, την οριστική εξαφάνιση των πεντάστερων. Το έκαναν μετά τις ευρωεκλογές, τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το συνταγματικό δημοψήφισμα. Κάντε το και τώρα, είναι μια αυταπάτη για να κοιμάστε πιο ήσυχα. Εμείς συνεχίζουμε την πορεία μας».

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.