ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμαρχος Λονδίνου:Ερωτήματα από τις καταγγελίες των ενοίκων του φλεγόμενου κτιρίου

12:52 - 14 Ιουν 2017 | Ειδήσεις
Δήμαρχος Λονδίνου:Ερωτήματα από τις καταγγελίες των ενοίκων του φλεγόμενου κτιρίου
Πρέπει να απαντηθούν ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια του 24ώροφου κτιρίου όπου σήμερα ξέσπασε πυρκαγιά, προκαλώντας τον θάνατο αρκετών ανθρώπων, σχολίασε ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν.

Κάποιοι κάτοικοι δήλωσαν ότι τους έγιναν συστάσεις να παραμείνουν μέσα στα διαμερίσματά τους στην περίπτωση πυρκαγιάς, ενώ ο σύλλογος ενοίκων του κτιρίου είχε προειδοποιήσει στο παρελθόν για τον κίνδυνο να ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά. «Τα ερωτήματα αυτά είναι πολύ σημαντικά και πρέπει να απαντηθούν», υπογράμμισε ο Καν μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC.

 

«Σε όλο το Λονδίνο υπάρχουν πάρα πολλά πολυώροφα κτίρια κατοικιών και δεν μπορούμε να έχουμε μια κατάσταση, στην οποία τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια των ανθρώπων, διότι δίνονται λανθασμένες συμβουλές ή, αν ισχύουν οι καταγγελίες, επειδή δεν γίνεται η κατάλληλη συντήρηση στα κτίρια».

 

Στο μεταξύ η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι η πυρκαγιά έχει επεκταθεί σε όλους τους ορόφους από τον δεύτερο και πάνω στο κτίριο αυτό το οποίο έχει 130 διαμερίσματα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.