ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ντ.Τραμπ χάνει την περιουσία του μέρα με τη μέρα

14:13 - 23 Ιουν 2017 | Ειδήσεις
Ο Ντ.Τραμπ χάνει την περιουσία του μέρα με τη μέρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν κερδίζει όσα στο παρελθόν από τα επαγγελματικά του ακίνητα, ενώ σίγουρα τα έσοδά του έχουν συρρικνωθεί. Αυτό προκύπτει από την επικαιροποίηση των περιουσιακών στοιχειών του Αμερικανού πρόεδρου, τα οποία έπεσαν στα 2,9 δισ. δολάρια από τα 3 δισ. που ήταν την περασμένη χρονιά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Bloomberg Billionaires Index, η αξιολόγηση πραγματοποιείται πέντε μήνες μετά την εκλογή του Τραμπ και προκύπτει από ετήσιες εκθέσεις, στοιχεία πιστωτών και έγγραφα στεγαστικών δανείων αλλά και τις νέες χρηματοοικονομικές καταστάσεις που δημοσιεύθηκαν στις 16 Ιουνίου.

 

Βασικές αιτίες για τη μείωση θεωρούνται η πτώση της αξίας τριών επαγγελματικών ακινήτων στο Μανχάταν όπου τα διαθέσιμα στοιχεία μπορούν να προσφέρουν και μια εμπεριστατωμένη εικόνα.

 

Ειδικότερα, οι εκτιμήσεις σχετίζονται με τα ακίνητα 40 Wall Street, Trump Tower και 1290 Avenue, έναν πύργο στον οποίο ο Τραμπ έχει μερίδιο 30% και καταφθάνουν εξαιτίας των αλλαγών που έχουν καταγραφεί στην αγορά εμπορικού real estate της Ν. Υόρκης.

 

Τα στοιχεία που δημοσιεύει το Bloomberg, βασίζονται σε εκτιμήσεις τραπεζών. Η σημερινή αξία των τριών ακινήτων αναθεωρήθηκε προς τα κάτω κατά 380 εκατομμύρια δολάρια.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:19 - 23 Ιουν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.