ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πτωτικές τάσεις αναμένονται στην Ευρώπη

10:46 - 16 Μαρ 2007 | Ειδήσεις
Σε αρνητικό έδαφος αναμένεται να κινηθούν σήμερα τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, επηρεαζόμενα από την πτώση του πετρελαίου για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Το κλίμα στις ευρω – αγορές θα διαμορφώσει ο κλάδος των πετρελαϊκών εταιρειών με πρωταγωνίστριες τις BP και Eni SpA.

Οι αναλυτές συστήνουν στους επενδυτές να εγκαταλείψουν την ιδέα να αγοράσουν σε χαμηλά επίπεδα προκειμένου να «πλουτίσουν» γρήγορα.

Σημειώνεται ότι η τιμή του αργού έπεσε για δεύτερη ημέρα στην αγορά εμπορευμάτων της Νέας Υόρκη, μετά και την απόφαση των χωρών μελών του ΟΠΕΚ να κρατήσουν σταθερή την παραγωγή πετρελαίου στην συνάντησή τους στη Βιέννη.

Κινητικότητα αναμένεται να καταγράψουν ακόμη η Roche Holding, μετά την αναβάθμιση της σύστασης για τη μετοχή από peerperform σε outperform από την Bear Stearns, καθώς και η Credit Suisse Group, λόγω της σύστασης της Deutsche Bank για τη μετοχή από hold σε buy.

Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν και οι εταιρείες Volkswagen εν μέσω φημών για επαφές με την Proton Holdings, Sanofi-Aventis, καθώς και η Getronics, η οποία , σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, θεωρείται πιθανό να πουληθεί στην Royal KPN NV.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.