ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με το βλέμμα στραμμένο στη FED Ευρώπη

10:52 - 21 Μαρ 2007 | Ειδήσεις
Πτώση αναμένεται σήμερα στις ευρωπαϊκές κεφαλαιαγορές, λόγω των εκτιμήσεων ότι η FED με τη σημερινή ανακοίνωση για τα αμερικανικά επιτόκια αναμένεται να κάμψει την αισιοδοξία για αύξηση της κατανάλωσης στη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου.

Σε αρνητικό έδαφος αναμένεται να κινηθούν η Air Liquide και Vodafone, ενώ κινητικότητα θα καταγράψουν οι Barclays και ABN Amro, μετά την ανακοίνωση ότι οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία γύρω από ορισμένα ζητήματα.

Σε θετικό έδαφος αναμένεται να κινηθεί η MetroAG, η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικού εμπορίου στη Γερμανία, μετά την ανακοίνωση θετικών αποτελεσμάτων για το 2006. Συγκεκριμένα, τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν κατά 70% στα 1,05 δισ. ευρώ από 618 εκατ. ευρώ που ήταν πέρυσι.

Επιπρόσθετα, κέρδη αναμένεται να καταγράψει και η CNP Assurances, ο μεγαλύτερος όμιλος της Γαλλίας σε ασφάλιστρα ζωής, μετά την ανακοίνωση ότι κατέγραψε αυξημένα κατά 55% κέρδη το δ΄ εξάμηνο, λόγω των χαμηλότερων φόρων και των κερδών από επενδύσεις, καθώς και η Tiscali SpA, η τρίτη μεγαλύτερη στην Ευρώπη πάροχος ίντερνετ, η οποία ανακοίνωσε ότι οι ζημίες της συρρικνώθηκαν το 2006, λόγω της αποκόμισης κερδών από την πώληση μονάδων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.