ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραμπ: Ο Κιμ είναι τρελός-Θα δοκιμαστεί όσο ποτέ ξανά

14:05 - 22 Σεπ 2017 | Ειδήσεις
Τραμπ: Ο Κιμ είναι τρελός-Θα δοκιμαστεί όσο ποτέ ξανά
Η ένταση ανάμεσα σε ΗΠΑ και Βόρεια Κορέα χτυπά και πάλι... κόκκινο, καθώς μετά τις απειλές και τις ύβρεις του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Ντόναλντ Τραμπ επανήλθε χαρακτηρίζοντας "τρελό" τον Βορειοκορεάτη ηγέτη.

«Ο Κιμ ΓΙονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας, ο οποίος προφανώς είναι ένας τρελός που δεν τον πειράζει αν ο λαός του πεινάει ή αν τους σκοτώνει, θα δοκιμαστεί όσο ποτέ ξανά» έγραψε ο Τραμπ στον λογαριασμό του.

Νωρίτερα ο Κιμ είχε χαρακτηρίσει τον Τραμπ «ψυχικά διαταραγμένο, γκάνγκστερ και κακοποιό που παίζει με τη φωτιά» απειλώντας με τη σειρά του ότι θα τον κάνει «να πληρώσει ακριβά».

Οι απειλές της Βόρειας Κορέας δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς λίγο μετά το τηλεοπτικό διάγγελμα του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη επιχείρησε να κάνει ακόμα πιο σαφείς τις απειλές λέγοντας ότι η απάντηση που θα δώσουν θα μπορούσε να είναι η πυροδότηση βόμβας υδρογόνου στον Ειρηνικό. «Δεν ξέρω ποιες ακριβώς θα είναι οι ενέργειες στις οποίες θα προχωρήσουμε καθώς τις διαταγές δίνει ο ηγέτης μας Κιμ Γιονγκ Ουν», συνέχισε ο Ρι Γιονγ Χο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.