ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κομισιόν: Θετική υποδοχή στις προτάσεις Μακρόν για την ΕΕ

16:45 - 27 Σεπ 2017 | Ειδήσεις
Κομισιόν: Θετική υποδοχή στις προτάσεις Μακρόν για την ΕΕ
Θετική είναι η πρώτη αντίδραση από μεριάς Κομισιόν στις προτάσεις που ανέπτυξε την Τρίτη ο Εμανουέλ Μακρόν, σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης.

"Οι προτάσεις που παρουσίασε στη Σορβόννη ο Γάλλος Πρόεδρος είναι στο πνεύμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής", ανέφερε συγκεκριμένα την Τετάρτη ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

"Αυτό που θέλει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο Πρόεδρος Γιούνκερ είναι να ξεκινήσει ένας βαθύς προβληματισμός για το μέλλον της Ευρώπης», ανέφερε ο κ. Σχοινάς. Η Επιτροπή χαίρεται κάθε συμβολή στη συζήτηση αυτή που συνεχίζεται, τόνισε ο Μαργαρίτης Σχοινάς, επισημαίνοντας ότι από εδώ και πέρα είναι απαραίτητο η συζήτηση αυτή να συνεχιστεί πάνω σε ένα δομημένο χάρτη πορείας, με συγκεκριμένες προθεσμίες, συγκεκριμένες προτάσεις και δημόσιο διάλογο σε όλη την Ευρώπη.

"Ελπίζουμε ότι αυτή η διαδικασία θα οδηγήσει σε ένα πρώτο αποτέλεσμα πριν από τις ευρωπαϊκές εκλογές το 2019", ανέφερε ο κ. Σχοινάς, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή και ο Πρόεδρος Γιούνκερ θα παίξουν το δικό τους ρόλο σε αυτή τη διαδικασία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.