ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λας Βέγκας: Ένοπλη επίθεση σε συναυλία- 50 νεκροί, 200 τραυματίες

12:04 - 02 Οκτ 2017 | Ειδήσεις
Λας Βέγκας: Ένοπλη επίθεση σε συναυλία- 50 νεκροί, 200 τραυματίες
Σε μακελειό με τουλάχιστον 50 νεκρούς και 200 τραυματίες εξελίχθηκε συναυλία κάντρι μουσικής στο Λας Βέγκας, μετά από ένοπλη επίθεση.

Ο τραγικός απολογισμός έγινε γνωστός από τον σερίφη της πόλης, Τζόζεφ Λομπάρντο. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας ύποπτος εξουδετερώθηκε και πρόσθεσε ότι πιστεύεται πως δεν υπάρχουν άλλοι ένοπλοι στην περιοχή.

Ο δράστης φέρεται να έπεσε νεκρός, μετά από έφοδο της αστυνομίας στο ξενοδοχείο του καζίνο, στο δωμάτιο 132 του 35ου ορόφου, από όπου πυροβολούσε στο πλήθος.

Η αστυνομία γνωρίζει την ταυτότητά του, όμως το μόνο που ανακοινώθηκε επισήμως είναι πως είναι «κάτοικος της περιοχής», ενώ αναζητείται η σύντροφός του, η οποία ταξίδευε μαζί του, όπως αναφέρουν οι αρχές. Η γυναίκα είναι ασιατικής καταγωγής, ονομάζεται Μέρι Λου Ντάνλεϊ, έχει ύψος περίπου 1,50 μ., βάρος περί τα 65 κιλά και η αστυνομία δεν πιστεύει πως πήρε συμμετείχε στους πυροβολισμούς

Ο σερίφης εκτίμησε ότι ο δράστης ήταν «μοναχικός λύκος».

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν εκατοντάδες ανθρώπους να απομακρύνονται από το σημείο της επίθεσης τρέχοντας, ενώ σε κάποια από αυτά ακούγεται ήχος αυτόματου όπλου.

Tο αεροδρόμιο της πόλης, ΜακΚάραν έκλεισε για λόγους ασφαλείας και δεν εκτελείται καμία πτήση.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 13:45 - 02 Οκτ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.