ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέι: Δεν είναι του στιλ μου το να... εγκαταλείπω!

13:42 - 04 Οκτ 2017 | Ειδήσεις
Μέι: Δεν είναι του στιλ μου το να... εγκαταλείπω!
Να πείσει το κόμμα της πως μπορεί να ηγηθεί της Βρετανίας και να διασφαλίσει ένα «ισχυρό» Brexit θα επιχειρήσει η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι στη σημερινή ομιλία της.

Σύμφωνα με το Reuters, αναμένεται να πει πως δεν είναι στο στιλ της «να τα παρατάει και να φεύγει».

Σε πιο προσωπικό τόνο, η 61χρονη αναμένεται να απευθυνθεί στα μέλη του κόμματός της προσπαθώντας να περιγράψει το πολιτικό στίγμα της με φόντο τις κόντρες στην ηγετική της ομάδα αλλά και τις τελευταίες εκλογές που στέρησαν από το κόμμα την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Η Μέι αναμένεται να καλέσει το κόμμα της να επικεντρωθεί στους ψηφοφόρους και όχι την εσωστρέφεια και πως θέλει «να κάνει τη διαφορά» στην πολιτική, τα πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο, για να παραδοθεί στη νέα γενιά μια χώρα ισχυρότερη, πιο δίκαιο και με μεγαλύτερη ευημερία.

«Τίποτα από αυτά δεν θα είναι εύκολο, θα υπάρξουν εμπόδια και φραγμοί. Αλλά δεν ήταν ποτέ στο στιλ μου να κρύβομαι από τις προκλήσεις, να αποφεύγω μια δοκιμασία, να αποσύρομαι στις δυσκολίες, να τα παρατάω και να φεύγω» θα πει, σύμφωνα με αποσπάσματα της ομιλίας της που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Αφήστε μας να δώσουμε στη χώρα την κυβέρνηση που χρειάζεται» αναμένεται να πει. «Γιατί έξω από αυτή την αίθουσα, έξω από τις κουτσομπολίστικες σελίδες των εφημερίδων, έξω από τους διαδρόμους και τις αίθουσες συνεδριάσεων του Γουεστμίνστερ, η ζωή συνεχίζεται- οι καθημερινές ζωές των κανονικών εργαζόμενων ανθρώπων συνεχίζονται. Και σε αυτούς πρέπει να επικεντρωθούμε σήμερα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.