ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μακρόν αντιμέτωπος με τα... γαλλικά του!

13:59 - 05 Οκτ 2017 | Ειδήσεις
Ο Μακρόν αντιμέτωπος με τα... γαλλικά του!
Το επικοινωνιακό επιτελείο του Εμανουέλ Μακρόν... τρέχει για να περιορίσει τις αντιδράσεις που προκάλεσε μία άκομψη φράση του Γάλλου Προέδρου, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε σχολή κατάρτισης βιοτεχνίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Την ώρα της επίσκεψης, ομάδα διαδηλωτών βρέθηκε στο σημείο για να διαμαρτυρηθεί και ήρθε σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο.

Σχολιάζοντας το περιστατικό, ο Μακρόν είπε πως «ορισμένοι εκεί κάτω, αντί να το κάνουν μπουρδέλο, θα ήταν καλύτερα να κοιτάξουν να βρουν καμιά δουλειά».

Η ατάκα αυτή, ασφαλώς προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Η πρώτη αντίδραση στα λεγόμενα του Μακρόν ήρθε από τον συνδικαλιστή της CGT που πρόσκειται στο κομμουνιστικό κόμμα.

«Είναι εντελώς απρεπές. Δεν περίμενα μια τέτοια φράση από το στόμα ενός Γάλλου προέδρου», δήλωσε ο Vincent Labrousse, συνδικαλιστής εκπρόσωπος της βιοτεχνίας GM&S με τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, οι εργαζόμενοι της οποίας διαδήλωναν.

«Αν θέλει να μας πει κάτι, να έρθει να μας το πει κατά πρόσωπο. Αν δεν αναφερόταν σε εμάς, πρέπει να το διαψεύσει. Είμαι σοκαρισμένος από αυτή την αντίδρασή του», πρόσθεσε.

Το επικοινωνιακό επιτελείο του Γάλλου Προέδρου προσπάθησε να τα "μαζέψει", διαρρέοντας ότι ο κ. Μακρόν αναφερόταν σε όσους συνολικά δεν θέλουν να προχωρήσουν, σε όσους δεν αναζητούν λύσεις, αλλά προτιμούν το χάος. Ο πρόεδρος θέτει τον καθένα προ των ευθυνών του και το κάνει για να βοηθήσει τους απολυμένους μέσω της κατάρτισης, πρόσθεταν πηγές του προεδρικού μεγάρου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.