ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κολοράντο: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ (βίντεο)

10:57 - 02 Νοε 2017 | Ειδήσεις
Κολοράντο: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ (βίντεο)
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και αρκετοί τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε ένα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Walmart στην Πολιτεία Κολοράντο (δυτικές ΗΠΑ), όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

«Πολλοί άνθρωποι έχουν πληγωθεί. Αποφύγετε την περιοχή», τόνισε μέσω Twitter η αστυνομία της πόλης Θόρντον, στην περιφέρεια του Ντένβερ. Αργότερα, διευκρίνισε ότι το συμβάν έχει τερματιστεί.

Τα δύο από τα θύματα, δύο άνδρες, έχασαν τη ζωή τους στο εμπορικό κέντρο ενώ το τρίτο, μια γυναίκα, κατέληξε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη. Όσο για τον δράστη παραμένει ασύλληπτος, όπως διευκρίνισε με ανάρτησή της στο Twitter η τοπική αστυνομία.

Η αστυνομική διεύθυνση της Θόρντον διευκρίνισε ότι παρότι το περιστατικό έχει τερματιστεί, συνεχίζει το έργο της στον τόπο του εγκλήματος και πρόσθεσε ότι θα δώσει αργότερα πληροφορίες για την υπόθεση στη δημοσιότητα.
σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ.

«Ξαφνικά άκουσα δυνατούς κρότους, αρκετούς, ίσως και έξι. Όλοι έπεσαν κάτω και άρχισαν να ουρλιάζουν. Επικράτησε πανικός» είπε υπάλληλος του καταστήματος που προσπάθησε κι εκείνος να προστατευθεί.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.