ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κινεζική πλατφόρμα λογοτεχνίας γίνεται το επόμενο bestseller

12:13 - 08 Νοε 2017 | Ειδήσεις
Κινεζική πλατφόρμα λογοτεχνίας γίνεται το επόμενο bestseller
Μάλλον μιλάμε για ιστορία αγάπης. Σήμερα, ο πιο δημοφιλής κινεζικός πάροχος λογοτεχνικών κειμένων για κινητά εισέρχεται στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ με προσδοκίες για κέρδη άνω των 6 δισ. δολαρίων.

Οι επενδυτές ελπίζουν να γίνουν οι συγγραφείς των επόμενων κεφαλαίων της κινεζικής λογοτεχνίας, καθώς πάμπολλοι νεαροί Κινέζοι γίνονται όλο και πιο πρόθυμοι να πληρώσουν για να την αποκτήσουν.
Η πλατφόρμα, η οποία δίνει πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 10 εκατομμύρια λογοτεχνικά έργα, παρέχει στους χρήστες την πρώτη σελίδα ορισμένων έργων δωρεάν και στη συνέχει όλο το έργο με έξτρα χρέωση.
Οι έξι εκατομμύρια συγγραφείς που γράφουν για την εν λόγω εφαρμογή προσαρμόζουν την πλοκή με βάση τα σχόλια των αναγνωστών.
Και υπάρχει και κάτι ακόμη που κάνει την εφαρμογή να ξεχωρίζει: η εταιρεία-κολοσός στον τομέα των social media και των βιντεοπαιχνιδιών στην οποία ανήκει η πλατφόρμα, η Tencent, που θέλει να επακταθεί και στον τομέα της ψυχαγωγίας μετατρέπει τα πιο ευπώλητα μυθιστορήματα σε βιντεοπαιχνία, ταινίες προσδοκώντας υψηλά κέρδη. Είναι το επόμενο κόλλημα;

Τελευταία τροποποίηση στις 12:28 - 08 Νοε 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.