ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαφιόζος ρίχνει κουτουλιά σε δημοσιογράφο της RAI

13:15 - 11 Νοε 2017 | Ειδήσεις
Ο Ρομπέρτο Σπάντα, αδελφός του διαβόητου αφεντικού της ιταλικής μαφίας Carmine Spada, «απάντησε» με μια κουτουλιά στις ερωτήσεις δημοσιογράφου της RAI.

Όταν ο Ντανιέλε Πιερβιβιτσέντζι ρώτησε τον Σπάντα για τις σχέσεις του με την Άκρα Δεξιά, οι «τόνοι» ανέβηκαν και ο αδελφός του μαφιόζου χτύπησε τον δημοσιογράφο με κουτουλιά σπάζοντάς του τη μύτη.

Μάλιστα, ο Σπάντα συνέχισε την επίθεση χρησιμοποιώντας ένα ρόπαλο, με το οποίο χτύπησε τον δημοσιογράφο ρίχνοντας τον στο οδόστρωμα.

«Με χτύπησε επειδή έθεσα ερωτήσεις» δήλωσε ο δημοσιογράφος της RAI.

Το δημοσιογραφικό συνεργείο της RAI έκανε ένα ντοκιμαντέρ για τις εκλογές του δημοτικού συμβουλίου στο προάστιο Όστια της Ρώμης, όπου πριν από δύο χρόνια το τοπικό δημοτικό συμβούλιο είχε διαλυθεί λόγω διείσδυσης της μαφίας.

Όπως μετέδωσε το Ιταλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ANSA, δημοσιογράφοι και εικονολήπτες ιταλικών τηλεοπτικών καναλιών, με τις κάμερες στον ώμο, έκαναν διαδήλωση διαμαρτυρίας, στο προάστιο Όστια.

Μάλιστα και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Πάολο Τζεντιλόνι εξέφρασε την αλληλεγγύη του στο δημοσιογράφο, που έπεσε θύμα της επίθεσης

Η οικογένεια Σπάντα είναι γνωστή για τη βιαιότητα της. Επτά μέλη της οικογένειας καταδικάστηκαν τον Οκτώβριο σε συνολικά 56 χρόνια φυλάκισης. Ανάμεσα τους και ο Carmine Spada, αδερφός του δράστη της επίθεσης στον δημοσιογράφο της RAI,  ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 ετών για εκβιασμό και συμμετοχή στη μαφία πέρυσι.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.