ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπιλ Κλίντον: Αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις

11:35 - 21 Νοε 2017 | Ειδήσεις
Μπιλ Κλίντον: Αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις
Δεν έχουν τέλος οι... αμαρτωλές ιστορίες του Μπιλ Κλίντον. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, πρωταγωνιστής της ιστορίας του μπλε φορέματος της Μόνικα Λεβίνσκι, έρχεται τώρα αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις.

Τέσσερις γυναίκες φέρεται να έχουν καταθέσει αγωγές σε βάρος του, κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση την περίοδο μετά την αποχώρησή του από το Λευκό Οίκο.

Η ιστορία ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν ο Κλίντον προσελήφθη από τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Ρον Μπαρκλ να εργαστεί στις επιχειρήσεις του.

Για να βοηθήσει τον Μπαρκλ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε ταξίδια με το ιδιωτικό αεροσκάφος του εκατομμυριούχου, στο οποίο επέβαιναν όμορφες γυναίκες και είχε το χαρακτηριστικό παρατσούκλι Air F&^% One.

Οι τέσσερις γυναίκες, η ταυτότητα των οποίων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ήταν τότε χαμηλόβαθμες υπάλληλοι στις εταιρείες του Μπαρκλ και υποστηρίζουν σήμερα ότι ο Κλίντον τους επιτέθηκε σεξουαλικά. 

Οι δικηγόροι τους, μάλιστα, έχουν ενημερώσει τον Κλίντον ότι ετοιμάζονται να υποβάλουν αγωγές εκατομμυρίων. Δικηγόρος του πρώην προέδρου έχει επιβεβαιώσει την επαφή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.