ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μόρισεϊ υπερασπίζεται τους Σπέισι - Γουάινστιν και ξεσηκώνει αντιδράσεις

13:18 - 22 Νοε 2017 | Ειδήσεις
Ο Μόρισεϊ υπερασπίζεται τους Σπέισι - Γουάινστιν και ξεσηκώνει αντιδράσεις
Τη δική του ερμηνεία αναφορικά με τις πολλαπλές καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έχουν δεχθεί οι Κέβιν Σπέισι και Χάρβει Γουάινστιν έδωσε ο βρετανός τραγουδιστής, πρώην αρχηγός των The Smiths, Μόρισεϊ.

Ο Μόρισεϊ υποστήριξε ότι τα θύματα της παρενόχλησης, τα οποία έχουν προβεί σε καταγγελίες, «ήξεραν πολύ καλά τι συνέβαινε» και επέλεξαν «να παίξουν το παιχνίδι».

Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Der Spiegel», αποσπάσματα της οποίας αναδημοσιεύει ο διεθνής Τύπος, ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός ρωτήθηκε για τα σκάνδαλα στο Χόλιγουντ και για τις ηθοποιούς που πήγαν στα δωμάτια ξενοδοχείων με τον Χάρβεϊ Γουάνστιν.

«Οι άνθρωποι γνωρίζουν ακριβώς τι συμβαίνει και απλά παίζουν το παιχνίδι. Μετά αισθάνονται ντροπή ή δεν τους αρέσει και δηλώνουν 'δέχθηκα επίθεση, έμεινα έκπληκτη, σύρθηκα στο δωμάτιο'», πρόσθεσε επισημαίνοντας ότι «αν όλα είχαν πάει καλά και αυτή η συνάντηση τους έδινε μία σπουδαία καριέρα, δεν θα αναφέρονταν ποτέ σε αυτό».

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι δεν μιλάει για περιστατικά βιασμών: «Μισώ τον βιασμό. Μισώ τη σεξουαλική επίθεση. Μισώ σεξουαλικές καταστάσεις, στις οποίες εξαναγκάζεται κάποιος. Αλλά σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις, εξετάζεις τις περιστάσεις και νομίζεις ότι ο άνθρωπος, που αποκαλείται θύμα, είναι απλά απογοητευμένος», υπογράμμισε ο τραγουδιστής.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.