ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μυστηριώδης θάνατος πλούσιου ζευγαριού στον Καναδά

13:37 - 16 Δεκ 2017 | Ειδήσεις
Μυστηριώδης θάνατος πλούσιου ζευγαριού στον Καναδά
Έρευνα για τον θάνατο ενός από τα πλουσιότερα ζευγάρια του Καναδά διεξάγει η αστυνομία της χώρας.

Την Παρασκευή βρέθηκαν νεκροί στην έπαυλή τους ο Μπάρι Σέρμαν, ιδρυτής της καναδικής φαρμακευτικής βιομηχανίας Apotex Inc, και η σύζυγός του, Χάνι.

Η αστυνομία ανέφερε πως ειδοποιήθηκε για τους θανάτους από κλήση που έγινε στο κέντρο άμεσης βοήθειας από το σπίτι των Σέρμαν.

«Οι συνθήκες θανάτου τους μοιάζουν ύποπτες και τις αντιμετωπίζουμε ως τέτοιες» δήλωσε ο Ντέιβιντ Χόκπινσον, αξιωματικός της καναδικής αστυνομίας.

ρευνητές του τμήματος ανθρωποκτονιών είπαν σε δημοσιογράφους ότι δεν εντοπίστηκαν ενδείξεις παραβίασης στην έπαυλη.

Οι Σέρμαν είχαν πρόσφατα ανακοινώσει ότι σκόπευαν να πουλήσουν την έπαυλή τους, για την οποία ζητούσαν σχεδόν 7 εκατομμύρια δολάρια Καναδά (περίπου 4,6 εκατ. ευρώ).

Τις σορούς εντόπισε στο υπόγειο ένας μεσίτης, ο οποίος ετοιμαζόταν να υποδεχθεί επίδοξους αγοραστές, έγραψε η εφημερίδα Globe and Mail.

Ο Σέρμαν, 75 ετών, είχε ιδρύσει την Apotex το 1974 και γνώρισε επιτυχία προωθώντας στην αγορά γενόσημα σκευάσματα χαμηλού κόστους και αποσπώντας μερίδιο αγοράς από καθιερωμένες εταιρείες. Αποχώρησε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας το 2012, αλλά παρέμεινε πρόεδρος του διοικητικού της συμβουλίου.

Το Forbes έχει αποτιμήσει την περιουσία του Σέρμαν στα 3,2 δισ. δολάρια.

Η Apotex κατατάσσεται έβδομη στον κόσμο στην παραγωγή γενόσημων φαρμάκων, απασχολεί 11.000 εργαζόμενους και ο τζίρος της ξεπερνά τα 2 δισ. δολάρια Καναδά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.