ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα βαθύτερα μυστικά της Ελισάβετ έβγαλε στη φόρα προμηθεύτρια εσωρούχων

15:36 - 11 Ιαν 2018 | Ειδήσεις
Τα βαθύτερα μυστικά της Ελισάβετ έβγαλε στη φόρα προμηθεύτρια εσωρούχων
Το πολυτελές λονδρέζικο κατάστημα εσωρούχων Rigby & Peller έχασε τη σημαντικότερη πελάτισσά του: τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η μεγάλη απώλεια οφείλεται στην απόφαση διευθύντρια του καταστήματος, η οποία εξυπηρετούσε πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας –ανάμεσά τους η βασίλισσα και η πριγκίπισσα Νταϊάνα- να αποκαλύψει σε βιβλίο τα βασιλικά μυστικά στην επιλογή εσωρούχων.

Η απόφαση της Τζουν Κέντον να βγάλει το βιβλίο «Storm in a D-Cup» (λογοπαίγνιο με το μέγεθος του σουτιέν που προφανώς φορούσε η βασίλισσα) στάθηκε μοιραία για την εταιρεία.

Σε αυτό περιγράφει τη διαδικασία που ακολουθούσε η Ελισάβετ  για να διαλέξει τα σουτιέν της, πώς στεκόταν ημίγυμνη στο κέντρο ενός δωματίου στο παλάτι για να της πάρουν μέτρα, ενώ γύρω της έτρεχαν και έπαιζαν τα σκυλιά του παλατιού.

Μάλιστα, η Κέντον χλευάζει την πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η οποία απέρριπτε τα μαγιώ από λύκρα χαρακτηρίζοντάς τα «σκουπίδια» χωρίς όμως να γνωρίζει ότι και τα δικά της εσώρουχα είχαν μέσα νάιλον.

Μετά τις εξελίξεις αυτές η εταιρεία Rigby & Peller, που εξυπηρετούσε το παλάτι για 57 χρόνια, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει τη λύπη της και διαχωρίζει τη θέση της από την απόφαση της Κέντον να βγάλει στη φόρα όσα είδε πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μπάκιγχαμ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.