ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραμπ: Δεν είμαι ρατσιστής!

09:13 - 16 Ιαν 2018 | Ειδήσεις
Τραμπ: Δεν είμαι ρατσιστής!
Αναγκασμένος για μια ακόμα φορά να διαβεβαιώσει ότι «δεν είναι ρατσιστής» ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ μετά τις υποτιμητικές δηλώσεις που φέρεται ότι έκανε για πολλές χώρες, ενώ οι ΗΠΑ τιμούν τη μνήμη του αγωνιστή για τα πολιτικά δικαιώματα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

«Δεν είμαι ρατσιστής. Είμαι ο λιγότερο ρατσιστής άνθρωπος από τον οποίο πήρατε ποτέ συνέντευξη» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος μιλώντας σε δημοσιογράφους στη λέσχη γκολφ που διατηρεί στο Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντας, όπου δειπνούσε συντροφιά με τον επικεφαλής της ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων, τον Κέβιν Μακάρθι.

Η δήλωση αυτή έγινε με αφορμή το σχόλιο που φέρεται να έκανε ο πρόεδρος την Πέμπτη, σε μια συνάντηση που είχε με βουλευτές και των δύο κομμάτων στο Οβάλ Γραφείο. «Γιατί έρχονται εδώ όλοι αυτοί οι άνθρωποι από χώρες-απόπατους;» διερωτήθηκε, αναφερόμενος στην Αϊτή, το Ελ Σαλβαδόρ και αφρικανικά κράτη. Την επόμενη ημέρα διέψευσε ότι χρησιμοποίησε αυτήν την έκφραση, αλλά πολλοί Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί βουλευτές επιμένουν ότι πράγματι το είπε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.