ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γραμματέας κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση

13:59 - 21 Φεβ 2018 | Ειδήσεις
Γραμματέας κατηγορεί τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση
H Washington Post στο πρωτοσέλιδό της την Τετάρτη φιλοξενεί την καταγγελία μίας ακόμη γυναίκας που ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η Ράσελ Κρουκς εργαζόταν ως γραμματέας στον Πύργο του Τραμπ στη Νέα Υόρκη και όπως λέε, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ προσπάθησε να τη φιλήσει με τη βία.

«Μου έπιασε το χέρι και δεν με άφηνε...Μετά με τη βία με φίλησε στο στόμα...», τονίζει χαρακτηριστικά.

H Kρουκς είναι μία από τις 19 γυναίκες που έχουν κατηγορήσει τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση.

Όπως η ίδια υποστηρίζει,η συνάντησή τους έγινε κοντά στο ασανσέρ του 24ου ορόφου του Trump Tower, έξω από τα γραφεία της εταιρείας επενδύσεων όπου εργαζόταν εκείνη την περίοδο.

«Άρχισε να με φιλάει στο ένα μάγουλο, μετά στο άλλο. Μου μιλούσε την ώρα που με φιλούσε ρωτώντας από που ήμουν ή αν ήθελα να είμαι μοντέλο. Δεν μου άφηνε το χέρι, και στη συνέχεια άρχισε να με φιλάει στα χείλη».

Η απάντηση Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε μέσω Twitter σημειώνοντας  ότι το «υποχρεωτικό φιλί δεν συνέβη ποτέ». Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ουδέποτε έχει γνωρίσει την Κρουκς.  

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μάλιστα αφήνει να εννοηθεί πως ορισμένα ΜΜΕ στις ΗΠΑ πληρώνουν γυναίκες για να στήσουν κατηγορίες εις βάρος του.

«Μια άλλη ψευδή κατηγορία. Γιατί η Washington Post δεν αναφέρει την ιστορία των γυναικών που παίρνουν χρήματα για να φτιάξουν ιστορίες για μένα;», υπογραμμίζει.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.