ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δουβλίνο: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις λόγω κακοκαιρίας-Κλειστό και το χρηματιστήριο

18:49 - 01 Μαρ 2018 | Ειδήσεις
Δουβλίνο: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις λόγω κακοκαιρίας-Κλειστό και το χρηματιστήριο
Σε συναγερμό βρίσκεται η Ιρλανδία, εξαιτίας των έντονων χιονοπτώσεων και του παγετού που έχουν καλύψει τη χώρα, με αποτέλεσμα να προχωρήσει στην ακύρωση όλων των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο του Δουβλίνου από τις 18.00 ώρα Ελλάδας και πιθανόν έως το Σάββατο. Κλειστό μέχρι και το χρηματιστήριο του Δουβλίνου.

Νωρίτερα η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Aer Lingus ανακοίνωσε την αναστολή των πτήσεων από τις 17.00 ώρα Ελλάδας. Την απόφαση ακολούθησαν όλες οι αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο του Δουβλίνου, ενώ η Ryanair αναστέλλει τις πτήσεις της από τις 18.00 ώρα Ελλάδας.

Δεδομένων των κακών μετεωρολογικών συνθηκών που αναμένεται να διαρκέσουν έως την Παρασκευή, εξαιτίας της καταιγίδας Έμμα και του κύματος ψύχους, το αεροδρόμιο του Δουβλίνου εκτιμά ότι οι αεροπορικές εταιρείες θα «ξεκινήσουν εκ νέου τα δρομολόγιά τους το Σάββατο το πρωί», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ιστότοπου του αεροδρομίου.

Το αεροδρόμιο του Κορκ, στο νότιο τμήμα της χώρας, έκλεισε από το βράδυ της Τετάρτης, ενώ σοβαρά προβλήματα έχουν προκύψει επίσης στα δρομολόγια των λεωφορείων, των σιδηροδρόμων και των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Το Χρηματιστήριο του Δουβλίνου ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει κλειστό το απόγευμα και την Παρασκευή εξαιτίας των «ακραίων μετεωρολογικών συνθηκών». Θα επαναλειτουργήσει τη Δευτέρα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.