ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραμπ: Πιθανή πρόοδος στις συνομιλίες με τη Βόρεια Κορέα

17:52 - 06 Μαρ 2018 | Ειδήσεις
Τραμπ: Πιθανή πρόοδος στις συνομιλίες με τη Βόρεια Κορέα
Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, όλες οι ενδιαφερόμενες πλευρές καταβάλλουν σοβαρές προσπάθειες, υποστήριξε με ανάρτησή του στο twitter ο Αμερικανός πρόεδρος μετά τις πληροφορίες που φέρουν τον Kim Jong-un να δήλωσε πως η χώρα του δεν έχει λόγο να έχει πυρηνικά εφόσον είναι εγγυημένη η ασφάλειά της.

«Πιθανή πρόοδος στις συνομιλίες με τη Βόρεια Κορέα. Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, όλες οι ενδιαφερόμενες πλευρές καταβάλλουν σοβαρές προσπάθειες. Ο κόσμος παρακολουθεί και περιμένει! Μπορεί να είναι μια ψεύτικη ελπίδα, αλλά οι ΗΠΑ είναι έτοιμη να πάει προς κάθε κατεύθυνση», έγραψε στο Twitter o Ντόναλντ Τραμπ.

 Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Reuters, η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε ότι είναι ανοικτή σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ αναφορικά με την αποπυρηνικοποίηση και την εξομάλυνση των σχέσεων, όπως δήλωσε σε ενημέρωση των δημοσιογράφων ο επικεφαλής της αποστολής των Νοτιοκορεατών. 
Μάλιστα,  ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-Ουν, φέρεται να δήλωσε σε Νοτιοκορεάτη αξιωματούχο πως η χώρα του «δεν έχει λόγο να έχει πυρηνικά εφόσον είναι εγγυημένη η ασφάλειά της».
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.