ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκηνικό ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή

21:38 - 06 Απρ 2018 | Ειδήσεις
Σκηνικό ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή
Κίνδυνος ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή μετά το νέο περιστατικό κατά το οποίο τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από τις σφαίρες ισραηλινών στρατιωτών στη διάρκεια διαδηλώσεων διαμαρτυρίας κατά μήκος του φράχτη που χωρίζει το Ισραήλ από τη Γάζα.

Η ανακοίνωση για τους δύο νεκρούς έγινε από παλαιστίνιους αξιωματούχος υγείας στον παλαιστινιακό θύλακα, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των νεκρών σε 22 από τα βίαια επεισόδια των τελευταίων ημερών.

Το υπουργείο Υγείας στη Γάζα ανακοίνωσε ότι περίπου 40 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από τις σφαίρες ισραηλινών στρατιωτών.

Λίγο αργότερα γνωστοποιήθηκε ότι  ένας 16χρονος Παλαιστίνιος ήταν ο τρίτος Παλαιστίνιος που σκοτώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια των ταραχών, την ώρα που χιλιάδες Παλαιστίνιοι διαδηλώνουν κατά μήκος των συνόρων.

Οι Παλαιστίνιοι διαδηλωτές έκαψαν ελαστικά, έστειλαν μαύρο καπνό στον αέρα και τα ισραηλινά στρατεύματα χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και άνοιξαν πυρ.

Ο αριθμός των διαδηλωτών σήμερα ήταν ο μεγαλύτερος των τελευταίων ημερών, αλλά μικρότερος από ό,τι την περασμένη Παρασκευή.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:26 - 06 Απρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.