ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πυρκαγιά στον Πύργο Τραμπ: Ενας νεκρός και τέσσερις πυροσβέστες τραυματίες

13:01 - 08 Απρ 2018 | Ειδήσεις
Πυρκαγιά στον Πύργο Τραμπ: Ενας νεκρός και τέσσερις πυροσβέστες τραυματίες
Ένας άνδρας ηλικίας 67 ετών πέθανε και τέσσερις άνδρες του πυροσβεστικού σώματος τραυματίστηκαν σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στον 50ό όροφο του Πύργου Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του πυροσβεστικού σώματος, περίπου 200 άνδρες της FDNY κινητοποιήθηκαν για την κατάσβεση της φωτιάς η οποία κατασβέστηκε γρήγορα. Οι αξιωματικοί της πυροσβεστικής της Νέας Υόρκης δεν έχουν κάνει καμιά εκτίμηση για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διατηρεί γραφείο και ιδιωτική οικία στον 66ο όροφο του κτιρίου, στο μέσο του Μανχάταν, δεν βρισκόταν εκεί, ενώ δεν βρισκόταν επίσης κανένα άλλο μέλος της οικογένειας του προέδρου στο κτίριο την ώρα της φωτιάς, κατά την πυροσβεστική.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο αμερικανός πρόεδρος και μεγιστάνας των ακινήτων ανέφερε ότι «η φωτιά στον Πύργο Τραμπ κατασβέστηκε», πριν συμπληρώσει ότι ήταν «πολύ περιορισμένη (καλά χτισμένο κτίριο)» κι ότι «οι άνδρες (και οι γυναίκες) της πυροσβεστικής έκαναν σπουδαία δουλειά» και προσθέσει «σας ευχαριστώ!»

sfsdf

Τελευταία τροποποίηση στις 13:26 - 08 Απρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.