ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραμπ: Ρωσία ετοιμάσου, έρχονται «έξυπνοι» πύραυλοι στη Συρία

13:48 - 11 Απρ 2018 | Ειδήσεις
Τραμπ: Ρωσία ετοιμάσου, έρχονται «έξυπνοι» πύραυλοι στη Συρία
Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν άφησε αναπάντητες τις τουρκικές προειδοποιήσεις για την κατάρριψη οποιουδήποτε αμερικανικού πυραύλου εκτοξευτεί στη Συρία.

Μέσω του... αγαπημένου του twitter ο Πρόεδρος των ΗΠΑ καλεί τη Ρωσία να προετοιμάζεται γιατί σύντομα θα δει τους αμερικανικούς πυραύλους .

«Η Ρωσία απειλεί να καταρρίψει όλους τους πυραύλους που θα εκτοξευθούν στη Συρία. Να είσαι έτοιμη, Ρωσία, γιατί έρχονται, όμορφοι, νέοι και "έξυπνοι"! Δεν θα έπρεπε να είσαι σύμμαχος με ένα Δολοφονικό Κτήνος που σκοτώνει τον λαό του και το απολαμβάνει», γράφει χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Χθες, ο Ρώσος πρεσβευτής στον Λίβανο προειδοποίησε ότι ο στρατός της χώρας του είναι έτοιμος να καταρρίψει οποιονδήποτε πύραυλο εκτοξεύσουν οι Αμερικανοί στη Συρία αλλά και να βομβαρδίσει τις βάσεις απ' όπου θα εκτοξευθεί αυτός ο πύραυλος!

Λίγη ώρα αργότερα, πάντως, ο Τραμπ επανήλθε και με νέο του tweet στο οποίο εξέφρασε την λύπη του για το γεγονός ότι οι σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας δνε είναι καθόλου καλές αυτή την περίοδο.

«Οι σχέσεις μας με τη Ρωσία είναι χειρότερες από κάθε άλλη φορά και συμπεριλαμβάνεται και ο Ψυχρός Πόλεμος. Δεν υπάρχει λόγος για αυτό. Η Ρωσία χρειάζεται βοήθεια με την οικονομία της, κάτι που θα ήταν πολύ έυκολο να κάνουμε και χρειάζεται όλα τα κράτη να συνεργαστούμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:05 - 11 Απρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.