ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συρία: Καρέ-καρέ οι στόχοι πριν και μετά την επίθεση (photos)

10:54 - 15 Απρ 2018 | Ειδήσεις
Συρία: Καρέ-καρέ οι στόχοι πριν και μετά την επίθεση (photos)
Φωτογραφίες από τις από τις τρεις εγκαταστάσεις που χτυπήθηκαν στην πυραυλική επίθεση κατά στόχων στη Συρία, γιατί θεωρήθηκε ότι σχετίζονται με τη δημιουργία χημικών όπλων, που χρησιμοποίησε το καθεστώς Ασαντ στην επίθεση στη Ντούμα, έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό Πεντάγωνο.

Και οι τρεις δυνάμεις που ενεπλάκησαν στην επίθεση έκαναν λόγο για “χειρουργικό” χτύπημα, διάρκειας 60 λεπτών. Σύμφωνα με το Πεντάγωνο, επλήγησαν και οι τρεις στόχοι. «Χτυπήθηκε επιτυχώς κάθε στόχος», ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Ντάνα Γουάιτ.

Η Συρία υποστηρίζει ότι κάποιες από τις εγκαταστάσεις που μπήκαν στο στόχαστρο των αμερικανικών, γαλλικών και βρετανικών δυνάμεων δεν είχαν ζημιές. Οι Ρώσοι υποστηρίζουν ότι οι περισσότεροι πύραυλοι αναχαιτίστηκαν. Ωστόσο, στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες που δείχνουν μια διαφορετική εικόνα.

syria5 1

Οι εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα το Πεντάγωνο παρουσιάζουν την κατάσταση των στόχων πριν και μετά την επίθεση, στην εγκατάσταση αποθήκευσης χημικών όπλων Him Shinshar (AP).

hpa

hpa1

hpa2

hpa3

 

Τελευταία τροποποίηση στις 11:11 - 15 Απρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.