ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Δυσαρεστημένη» με τον Μακρόν η πλειοψηφία των Γάλλων

15:00 - 18 Απρ 2018 | Ειδήσεις
«Δυσαρεστημένη» με τον Μακρόν η πλειοψηφία των Γάλλων
«Δυσαρεστημένοι» με την διακυβέρνηση Μακρόν δηλώνει η πλειοψηφία των Γάλλων ένα χρόνο μετά την εκλογή του στην προεδρία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που παρουσίασε η δημοσκόπηση Ifop-Fiducial.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση "συνολικά, έναν χρόνο μετά την εκλογή του Εμανουέλ Μακρόν ως προέδρου της Δημοκρατίας, θα λέγατε ότι είστε ικανοποιημένος, μάλλον ικανοποιημένος, μάλλον δυσαρεστημένος ή πολύ δυσαρεστημένος", το 58% απαντούν "δυσαρεστημένος, εκ των οποίων το 24% "πολύ δυσαρεστημένος" και το 34% "μάλλον δυσαρεστημένος". Την ίδια στιγμή, το 42% δηλώνουν "ικανοποιημένος" (38% "μάλλον ικανοποιημένος" και 4% "πολύ ικανοποιημένος").

Σε ό,τι αφορά τις δεσμεύσεις που ο Εμανουέλ Μακρόν ανέλαβε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, το 57% θεωρούν ότι "τηρήθηκαν" και το 43% το αντίθετο.Το 67% έχουν θετική γνώμη για τις ενέργειές του ως προς τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το 63% έχουν θετική γνώμη για την εικόνα της Γαλλίας στο εξωτερικό, το 56% για την αύξηση της ελκυστικότητας της Γαλλίας, ενώ μόνο το 27% εμφανίζονται ικανοποιημένοι για την μεταρρύθμιση των συντάξεων και το 18% για την κατάσταση των νοσοκομείων.

Τέλος, στο 73% θεωρούν τον Εμανουέλ Μακρόν "αυταρχικό", στο 67% θεωρούν ότι "γνωρίζει πού πηγαίνει", στο 53% τον βρίσκουν "συμπαθητικό" , αλλά μόνο στο 30% τον θεωρούν "κοντά στις ανησυχίες των Γάλλων".

Τελευταία τροποποίηση στις 15:17 - 18 Απρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.