ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κέρδη αναμένονται στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

10:39 - 16 Απρ 2007 | Ειδήσεις
Σε θετική τροχιά αναμένεται να κινηθούν σήμερα οι ευρωπαϊκοί δείκτες, μετά την ανακοίνωση της ABN Amro Holding ότι ομιλος τραπεζών, συμπεριλαμβανομένης της Royal Bank θα διεκδικήσει την ολλανδική εταιρεία, καλλιεργώντας κατ αυτόν τον τρόπο αισιόδοξα συναισθήματα στους επενδυτές, καθώς για μια ακόμη φορά το κύμα των εξαγορών αναμένεται να οδηγήσει τις μετοχές στα ύψη.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί και η Royal Philips Electronics, καθώς ανακοίνωσε κέρδη υψηλότερα του αναμενόμενου, ενώ κέρδη αναμένεται να σημειώσει και η Philips, η οποία ανακοίνωσε αυξημένα κέρδη α΄ τριμήνου στα 875 εκατ. ευρώ από 160 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο προηγούμενο διάστημα, λόγω της πώλησης μεριδίου στην Taiwan Semiconductor Manufacturing. Οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη στα 832,3 εκατ. ευρώ.

Σε θετικό εδαφος αναμένεται να κινηθεί και η Metro, μετά την αναβάθμιση από την CreditSuisse για τη σύσταση της μετοχής από neutral σε outperform, η Hennes & Mauritz, η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία στην Ευρώπη πώλησης ρούχων, σύμφωνα με την οποία οι πωλήσεις της σε καταστήματα που λειτουργούν ήδη ένα χρόνο ενισχύθηκαν 17% το Μάρτιο, καθώς και η IntesaSanpaolo, η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα της Ιταλίας, μετά την ανακοίνωση ότι θα διανείμει αυξημένο κατά 73% στα 38 ευρώ μέρισμα για τη χρήση του 2006.

 

 

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.