ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου: Δεν αποκάλεσα τον Τραμπ ηλίθιο

19:10 - 01 Μαϊ 2018 | Ειδήσεις
Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου: Δεν αποκάλεσα τον Τραμπ ηλίθιο
Σε διάψευση πληροφοριών που μετέδωσε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, ότι έχει αποκαλέσει επανειλημμένα τον Ντ.Τραμπ ηλίθιο, προχώρησε ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το NBC, το οποίο επικαλείται νυν και πρώην εργαζόμενους στον Λευκό Οίκο, ο Κέλι έχει εκστομίσει αυτή την έκφραση πολλές φορές, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως τον μόνο κυματοθραύστη μιας καταστροφής που θα μπορούσαν να προκαλέσουν οι «αλλοπρόσαλλες παρορμήσεις ενός προέδρου που έχει μια προσέγγιση στα πολιτικά πράγματα και στη λειτουργία της κυβέρνησης που χωράει πολλή συζήτηση».

Ο Κέλι έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας στη δημοσιότητα ανακοίνωση, στην οποία αναφερεται: «Περνάω περισσότερο χρόνο με τον πρόεδρο από οποιονδήποτε άλλον κι έχουμε μια απίστευτα ειλικρινή και σθεναρή σχέση. Γνωρίζει πάντα ποια είναι η θέση μου και τόσο ο ίδιος όσο και εγώ γνωρίζουμε ότι αυτό το δημοσίευμα είναι μια απόλυτη βλακεία» σημειώνει χρησιμοποιώντας το πιο ορθό πολιτικά αρκτικόλεξο «BS» αντί για τον όρο «bullshit».

«Αυτή είναι άλλη μια γελοία προσπάθεια να σπιλωθούν εκείνοι που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο Τραμπ και να αποσπαστεί η προσοχή από τις πολλές επιτυχίες της κυβέρνησης» του ρεπουμπλικάνου, συνέχισε και πρόσθεσε ότι «παραμένω στρατευμένος στον πρόεδρο, στο πρόγραμμά του και στη χώρα μας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.