ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεξικό: Σε διαθεσιμότητα 185 αστυνομικοί για συμμετοχή σε κλοπή καυσίμων

09:04 - 03 Μαϊ 2018 | Ειδήσεις
Μεξικό: Σε διαθεσιμότητα 185 αστυνομικοί για συμμετοχή σε κλοπή καυσίμων
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν 185 αστυνομικοί, καθώς τους βαρύνουν υποψίες ότι συνεργάζονταν με συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος που ειδικεύονται στην κλοπή καυσίμων.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με πληροφορίες που γνωστοποίησαν οι αρχές, οι 185 αστυνομικοί άνηκαν στην πόλη Σαν Μαρτίν Τεξμελούκαν και κατηγορούνται για συμμετοχή σε κλοπή καυσίμων. Η πόλη Σαν Μαρτίν μετατράπηκε τις τελευταίες εβδομάδες σε θέατρο σφοδρών συγκρούσεων μεταξύ συμμοριών για τον έλεγχο των κλοπών καυσίμων. Στην πόλη αυτή διαπράχθηκαν πολλές ανθρωποκτονίες, ενώ δύο διαμελισμένα πτώματα βρέθηκαν σε πολυσύχναστους δρόμους.

«Τα γεγονότα που καταγράφηκαν στη Σαν Μαρτίν θεωρούνται πολύ σοβαρό πρόβλημα δημόσιας ασφάλειας και, για τον λόγο αυτό, ανατέθηκε στην πολιτειακή αστυνομία να αναλάβει τον έλεγχο της ασφάλειας στην πόλη και να παραμείνει εκεί για όσο χρειαστεί», δήλωσε ο Ντιοντόρο Καράσκο, γενικός γραμματέας της κυβέρνησης στην Πολιτεία Πουέμπλα. «Οι δημοτικές αρχές ήταν ανίκανες να εγγυηθούν την ασφάλεια», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ανάλογα με τα στοιχεία που θα προκύψουν στις έρευνες, οι αστυνομικοί είτε θα αποκατασταθούν στα καθήκοντά τους ή οι υποθέσεις τους θα ανατεθούν σε εισαγγελείς.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.