ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ερευνητές θεωρούν αυτοκτονία τη συντριβή της πτήσης ΜΗ370 της Malaysia

14:20 - 14 Μαϊ 2018 | Ειδήσεις
Ερευνητές θεωρούν αυτοκτονία τη συντριβή της πτήσης ΜΗ370 της Malaysia
Ειδικοί της αεροπορίας θεωρούν πως έλυσαν το μυστήριο για το τι ακριβώς συνέβη και έπεσε το Boeing της Malaysia Airlines.

Ομάδα εμπειρογνωμόνων παρουσίασε τα συμπεράσματά της στην αυστραλιανή εκπομπή 60 Μinutes και υποστηρίζει ότι οι 238 επιβαίνοντας έπεσαν θύμα του πιλότου Ζαχάρι Αμάντ Ζαχ, ο οποίος ήθελε να αυτοκτονήσει και για αυτό έριξε το boeing της Malaysia Airlines.

Ολοι οι εμπειρογνώμονες που εμφανίστηκαν στην αυστραλιανή εκπομπή συμφώνησαν ότι η πιθανότητα το αεροσκάφος να έπεσε από ατύχημα είναι «μια στο τρισεκατομμύριο», επιμένοντας πως ο Ζαχάρι έριξε εσκεμμένα το αεροσκάφος.

Ο ερευνητής Λάρι Βανς ανέφερε ότι πιστεύει πως «ο πιλότος αυτοκτόνησε» και για αυτό οδήγησε το αεροσκάφος σε ένα απομονωμένο σημείο για να το εξαφανίσει, προσθέτοντας πως «δυστυχώς δολοφόνησε, επίσης, όλους τους υπολοίπους (σ.σ. 238 επιβαίνοντεες) που βρίσκονταν στο αεροσκάφος και το έκανε εσκεμμένα».

Να σημειωθεί ότι το αεροσκάφος το οποίο εξαφανίστηκε ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο, μετέφερε συνολικά 239 επιβαίνοντες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.