ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Ισραήλ δικαιολογεί τους νεκρούς,συγκρίνοντας τη Χαμάς με τους Ναζί!

17:59 - 14 Μαϊ 2018 | Ειδήσεις
Το Ισραήλ δικαιολογεί τους νεκρούς,συγκρίνοντας τη Χαμάς με τους Ναζί!
Ο υπουργός Δημοσίας Ασφαλείας του Ισραήλ, Γκιλάντ Ερντάν, απάντησε στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις επιθέσεις των ισραηλινών δυνάμεων στη Γάζα, που προκάλεσαν το θάνατο δεκάδων Παλαιστινίων.

«Όπως ο αριθμός των Ναζί που πέθαναν στον παγκόσμιο πόλεμο δεν κάνει τον ναζισμό κάτι που μπορείτε να εξηγήσετε ή να καταλάβετε, έτσι και εδώ ο αριθμός των θυμάτων δεν δείχνει τίποτα», τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «το Ισραήλ δεν αναζητά αιματοχυσία». Ο Γκιλάντ Ερντάν επέρριψε την ευθύνη για την αιματοχυσία στη Χαμάς, κάνοντας λόγο για «κυνική και κακόβουλη χρήση της αιματοχυσίας».

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπός του Ισραηλινού στρατού, δήλωσε ότι πριν λίγη ώρα, Ισραλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν πέντε «τρομοκρατικούς στόχους» σε κέντρα εκπαίδευσης της Χαμάς, στη Βόρεια Γάζα. «Ήταν μία αντίδραση ενάντια στις βίαιες ενέργειες των τελευταίων ωρών, προκειμένου να μετακινηθεί η Χαμάς μακριά από τα ισραηλινά σύνορα».

Με δήλωσή του ο επικεφαλής σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Jared Kushner, τόνισε ότι «με τη μεταφορά της πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ, δείξαμε στον κόσμο για μία ακόμη φορά, ότι οι ΗΠΑ είναι έμπιστη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες στέκονται δίπλα στο Ισραήλ, επειδή πιστεύουν, το ξέρουμε, ότι αυτό είναι το σωστό».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.