ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένοπλος σκόρπισε το θάνατο σε λύκειο του Τέξας-Τουλάχιστον οκτώ νεκροί

18:18 - 18 Μαϊ 2018 | Ειδήσεις
Ένοπλος σκόρπισε το θάνατο σε λύκειο του Τέξας-Τουλάχιστον οκτώ νεκροί
Ένοπλος άνοιξε πυρ το πρωί της Παρασκευής στο Λύκειο του Σάντα Φε, κοντά στο Γκάλβεστον του Τέξας, δολοφονώντας τουλάχιστον οκτώ άτομα πριν συλληφθεί, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Ένας ύποπτος που σχετίζεται με τους πυροβολισμούς στο σχολείο έχει συλληφθεί, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο βοηθός διευθυντή του σχολείου Κρις Ρίτσαρτνσον. Ο δράστης, φέρεται να είναι μαθητής και αυτός.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό KTRK στο Χιούστον, αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι πυροβολισμοί έπεσαν σε μάθημα καλλιτεχνικών. Ο ίδιος μάρτυρας είπε ότι είδε μια κοπέλα να πυροβολείται στο πόδι.

Τo σχολικό συγκρότημα ανέφερε στην επίσημη σελίδα του στο facebook ότι υπάρχουν «επιβεβαιωμένοι τραυματισμοί» χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Περιπολικά και τουλάχιστον δύο ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στην περιοχή η οποία έχει αποκλειστεί.

Μαθήτρια περιέγραψε τη στιγμή που όλοι άκουσαν τους πυροβολισμούς. «Ήταν μία κανονική μέρα σαν όλες τις άλλες. Ξαφνικά ακούσαμε κάτι σαν συναγερμό για πυρκαγιά», δήλωσε μία 14χρονη μαθήτρια.

«Ακολουθήσαμε όλη τη διαδικασία σαν σε περιστατικό φωτιάς. Βγήκαμε έξω. Στεκόμασταν εκεί, δεν πέρασαν πέντε λεπτά και αρχίσαμε να ακούμε πυροβολισμούς. Τότε άρχισαν να τρέχουν όλοι, αν και οι δάσκαλοι έλεγνα να παραμείνουμε στις θέσεις μας. Όμως όλοι αρχίσαμε να τρέχουμε», πρόσθεσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.