ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διορθωτικές τάσεις αναμένονται στις ευρωπαϊκές αγορές

10:47 - 18 Απρ 2007 | Ειδήσεις
Σε πτωτική τροχιά αναμένεται να κινηθούν σήμερα τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, επηρεαζόμενα από τη μετοχή της Yahoo, η οποία ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις και τα κέρδη τριμήνου απογοήτευσαν τους αναλυτές.

Ειδικότερα, η Yahoo! ανακοίνωσε χθες ότι τα αποτελέσματά της απογοήτευσαν τους αναλυτές, καθώς το νέο διαφημιστικό της πρόγραμμα με τίτλο Project Panama απέτυχε να αποφέρει τα κέρδη που ανέμενε μεγάλη μερίδα των αναλυτών.

Κάποιες εταιρείες του κλάδου τεχνολογίας είχαν καλύτερες επιδόσεις, όπως η Intel, η μεγαλύτερη στον κόσμο κατασκευάστρια τσιπ, η οποία ανακοίνωσε ότι αναμένει υψηλότερη κερδοφορία για το 2007 από ό,τι αναμενόταν.

Αντίθετα, σε θετική τροχιά αναμένεται να κινηθεί η Adidas, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο των επενδυτών, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα του ξένου τύπου, η Apax Partners Worldwide LLP ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 25% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρεία.

Στο επίκεντρο και η L ' Oreal, η οποία ανακοίνωσε ότι τα έσοδα πρώτου τριμήνου ενισχύθηκαν 8,4% στα 4,27 δισ. ευρώ, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών, η Roche Holding, η μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρεία παραγωγής φαρμάκων για την καταπολέμηση του καρκίνου, μετά την ανακοίνωση ότι οι πωλήσεις α΄ τριμήνου σημείωσαν ανοδο 16% στα 11,4 δισ. ελβετικά φράγκα.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.