ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με την Uber τα βάζει ο Eρντογάν: «Έχει τελειώσει»

16:30 - 02 Ιουν 2018 | Ειδήσεις
Με την Uber τα βάζει ο Eρντογάν: «Έχει τελειώσει»
«Παράνομες» χαρακτηρίζει τις δραστηριότητες της Uber στην Τουρκία ο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να τερματίσει την παρουσία της στη χώρα.

«Έχουμε κι αυτή την Uber. Αυτή η επιχείρηση τελείωσε. Δεν υπάρχει πια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη.

Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου δεν εκπλήσσουν, καθώς ενόψει των επερχόμενων εκλογών φαίνεται πρόθυμος να ικανοποιήσει κάθε συντεχνιακό αίτημα. Εξάλλου, οι δηλώσεις του Ερντογάν έρχονται λίγες εβδομάδες μετά τους νέους κανονισμούς που επιβλήθηκαν στη χώρα και οι οποίοι καθιστούν πολύ πιο δύσκολο στους οδηγούς να εγγραφούν στην Uber.

«Έχουμε το δικό μας σύστημα ταξί.. Από πού μας ήρθε αυτή η Uber; Τη χρησιμοποιούν στην Ευρώπη , αλλά δεν με νοιάζει αυτό. Θα αποφασίσουμε μόνοι μας», είπε ο Ερντογάν.

Η εταιρία  δεν έχει μέχρι στιγμής τοποθετηθεί στα σχόλια του Τούρκου Προέδρου.

Σημειώνεται ότι στην Τουρκία λειτουργούν περίπου 17.400 ταξί και από την έναρξη της λειτουργίας της Uber στη χώρα, το 2014, οι ενστάσεις μεταξύ της εταιρίας και των επαγγελματικών οδηγών έχουν κλιμακωθεί.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:45 - 02 Ιουν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.