ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εν ψυχρώ δολοφονία πολιτικού στο Μεξικό (video)

11:55 - 13 Ιουν 2018 | Ειδήσεις
Εν ψυχρώ δολοφονία πολιτικού στο Μεξικό (video)
Σοκ προκαλεί η στυγνή δολοφονία του Μεξικανού πολιτικού Fernando Purón, που έρχεται να προστεθεί στα πολλαπλά κρούσματα βίας στο Μεξικό και δη εναντίον πολιτικών.

Ο Μεξικανός πολιτικός Fernando Purón είχε μόλις ολοκληρώσει ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ τρεις αντιπάλους του στην μεξικανική συνοριακή πόλη Piedras Negras, όταν κάποιος οπαδός του, τού ζήτησε να ποζάρει μαζί του για μια selfie. Εκείνη τη στιγμή, ένας άγνωστος τον πλησίασε από πίσω και τον πυροβόλησε στο κεφάλι.

Η δολοφονία που καταγράφηκε από μια κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Ο Purón είναι ο 112ος πολιτικός που δολοφονείται στο Μεξικό από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Και η χώρα ετοιμάζεται για μεγαλύτερη αιματοχυσία καθώς πλησιάζουν οι εκλογές της 1ης Ιουλίου, οπότε οι ψηφοφόροι καλούνται να επιλέξουν νέο πρόεδρο.

Τα κίνητρα για τη δολοφονία παραμένουν άγνωστα, αν και ο Purón είχε δεχθεί απειλές κατά της ζωής του. Ως δήμαρχος του Piedras Negras, είχε 10 σωματοφύλακες, ενώ στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας είχε κηρύξει τον πόλεμο στο οργανωμένο έγκλημα και είχε δεσμευτεί πως θα αντιμετώπιζε αποτελεσματικά τις συμμορίας που λυμαίνονται την περιοχή, στα σύνορα με τις ΗΠΑ.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:17 - 13 Ιουν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.