ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Γιουβέντους ο Ρονάλντο-Το χρυσό deal που έκλεισε στην Καλαμάτα!

17:59 - 10 Ιουλ 2018 | Ειδήσεις
Στη Γιουβέντους ο Ρονάλντο-Το χρυσό deal που έκλεισε στην Καλαμάτα!
Το μεταγραφικό deal του καλοκαιριού είναι γεγονός, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ανακοινώνει τη μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους.

Η τελευταία... πινελιά της συμφωνίας μπήκε μάλιστα επί ελληνικού εδάφους, με τον ιδιοκτήτη της Γιούβε, Αντρέα Ανιέλι να ταξιδεύει ως την Καλαμάτα που παραθερίζει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Ο Ανιέλι έφτασε με ιδιωτικό τζετ στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, με ιδιωτική πτήση από αυτό της Πίζας. Ο φακός του τοπικού τηλεοπτικού δικτύου Best κατέγραψε την παρουσία του αεροσκάφους λίγο μετά την άφιξή του στην Καλαμάτα. Από εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες ιταλικών μέσων ενημέρωσης, ο Ανιέλι με ελικόπτερο πέταξε για το Costa Navarino.

Εκεί οριστικοποιήθηκε η συμφωνία που σύμφωνα με πληροφορίες προβλέπει τετραετές συμβόλαιο για τον Πορτογάλο άσο. Για κάθε ένα από τα χρόνια του συμβολαίου του ο Κριστιάνο θα λαμβάνει 30 εκατ. ευρώ.

Οι Μαδριλένοι θα λάβουν 105 εκατ. ευρώ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την μετακίνηση του CR7 στη Γιουβέντους με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει πως δίνοντας προσοχή στη θέληση και το αίτημα του ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο, συμφώνησε τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους

Σήμερα, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε έναν ποδοσφαιριστή που απέδειξε πως είναι ο καλύτερος στον κόσμο και έχει στιγματίσει μία από τις πιο πετυχημένες εποχές στην ιστορία της ομάδας μας αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Πέρα από τους τίτλους που κατέκτησε, τα τρόπαια που πήρε και τους θριάμβους στον αγωνιστικό χώρο αυτά τα 9 χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ένα παράδειγμα αποτελεσματικότητας, δουλειάς, ευθύνης, ταλέντου και υπέρβασης.

Έγινε επίσης ο μεγαλύτερος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 451 γκολ σε 438 ματς. Συνολικά πήρε 16 τίτλους, ανάμεσά τους 4 ευρωπαϊκά, τρία εκ των οποίων συνεχόμενα και 4 στις πέντε τελευταίες σεζόν. Σε ατομικό επίπεδο, με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, κέρδισε 4 Χρυσές Μπάλες, 2 The Best και 3 χρυσά παπούτσια, μεταξύ άλλων και πολλών βραβείων.

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι πάντα ένα από τα μεγάλα της σύμβολα και μία μοναδική αναφορά για τις επόμενες γενιές. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πάντα το σπίτι του».

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.