ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Κατηγορούμενος» για εσχάτη προδοσία ο Τραμπ,μετά τη συνάντηση με Πούτιν

07:25 - 17 Ιουλ 2018 | Ειδήσεις
«Κατηγορούμενος» για εσχάτη προδοσία ο Τραμπ,μετά τη συνάντηση με Πούτιν
Η συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν δημιουργεί σοβαρούς πονοκεφάλους για τον Ντόναλντ Τραμπ, που δέχεται σφοδρά πυρά, ακόμα και μέσα από το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών.

Η αποστροφή του Τραμπ, μετά τη συνάντησή του με τον Ρώσο ομόλογό του στο Ελσίνκι, ότι δεν έχει κανέναν λόγο να πιστεύει τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και το γεγονός ότι δέχεται τις ρωσικές εξηγήσεις πως δεν υπήρξε καμία ανάμιξη της Μόσχας στην προεκλογική διαδικασία του 2016, προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις.

O πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν δήλωσε ότι δεν υπάρχει «καμία αμφιβολία» ότι η Μόσχα παρενέβη στις αμερικανικές εκλογές του 2016 και ότι ο Τραμπ «πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η Ρωσία δεν είναι σύμμαχός μας».

Επίσης, ο πρώην διευθυντής της CIA επί Μπαράκ Ομπάμα Τζον Μπρέναν έκανε ένα βήμα παραπέρα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Τραμπ θα πρέπει να καθαιρεθεί από το αξίωμά του γιατί διέπραξε "προδοσία". "Η απόδοση του Ντόναλντ Τραμπ στη συνέντευξη Τύπου στο Ελσίνκι φτάνει και ξεπερνάει το κατώφλι της Παράβασης Καθήκοντος. Αγγίζει την προδοσία. Όχι μόνο ήταν ηλίθια τα σχόλιά του, αλλά τον έχει στο τσεπάκι του ο Πούτιν. Ρεπουμπλικανοί Πατριώτες: Πού είστε;" έγραψε ο Μπρέναν στο Twitter.

Οι αντιδράσεις ήταν τόσο σφοδρές, που ο Αμερικανός πρόεδρος έσπευσε να αναρτήσει στο twitter του ότι έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών

«Έχω ΜΕΓΑΛΗ εμπιστοσύνη στους ανθρώπους ΜΟΥ των μυστικών υπηρεσιών. Ωστόσο, επίσης αναγνωρίζω ότι για να χτίσουμε ένα λαμπρότερο μέλλον, δεν μπορούμε να εστιάζουμε αποκλειστικά στο παρελθόν – καθώς οι δύο μεγαλύτερες πυρηνικές δυνάμεις του κόσμου, πρέπει να τα πηγαίνουν καλά», είπε ο Τραμπ με ανάρτησή του στο Twitter.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.