ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λονδίνο: Δεν συνδέεται με τρομοκρατία ο τραυματισμός των δύο πεζών

14:14 - 19 Σεπ 2018 | Ειδήσεις
Λονδίνο: Δεν συνδέεται με τρομοκρατία ο τραυματισμός των δύο πεζών
Με ελαφρά τραύματα νοσηλεύονται δύο άνθρωποι έπειτα από το περιστατικό με αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε πεζούς κοντά σε κέντρο της μουσουλμανικής κοινότητας στο βορειοδυτικό Λονδίνο, με τις αρχές να γνωστοποιούν ότι δεν υπάρχουν υπόνοιες για τρομοκρατία.

«Αυτό το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως συνδεόμενο με τρομοκρατία, αλλά εξετάζεται από τους αστυνομικούς η παράμετρος του εγκλήματος μίσους ως επιβαρυντικός παράγοντας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.

Το ΒΒC παραθέτει μαρτυρίες ανθρώπων που άκουσαν τον οδηγό του οχήματος να «χλευάζει τους μουσουλμάνους».

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, αλλά και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το BBC, πριν από το συμβάν μια ομάδα τριών ανδρών και μια γυναίκα, όλοι τους περίπου 20 ετών, κλήθηκαν να απομακρυνθούν από έναν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στο κέντρο. Οι νεαροί φέρεται ότι είχαν αντικοινωνική συμπεριφορά, ότι είχαν καταναλώνει αλκοόλ και ναρκωτικά. Στη συνέχεια οδήγησαν το όχημα κοντά στο τέμενος και ήρθαν σε αντιπαράθεση με μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που βρίσκονταν στους χώρους του.

Το αυτοκίνητο φέρεται ότι υπέστη ζημιές από κάποια από τα μέλη του πλήθους προτού απομακρυνθεί πέφτοντας πάνω σε τρεις ανθρώπους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.