ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Γιούνκερ «παρωδεί» τον χορό της Μέι! (video)

18:35 - 08 Οκτ 2018 | Ειδήσεις
O Γιούνκερ «παρωδεί» τον χορό της Μέι! (video)
Τις χορευτικές φιγούρες της Τερέζα Μέι στο πρόσφατο συνέδριο των Συντηρητικών προσπάθησε να μιμηθεί τη Δευτέρα ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, προκαλώντας αντιδράσεις.

Ο Πρόεδρος της Κομισιόν είναι ένας αυθόρμητος πολιτικός με χιούμορ, που πολλές φορές βγαίνει έξω από τα όρια που έχουμε συνηθίσει. Με αυτό το σκεπτικό δεν ξαφνιάζει το γεγονός ότι όταν βρέθηκε στο βήμα για μία ομιλία του και άκουσε μουσική, επέλεξε να δείξει το ταλέντο του στο χορό, παραπέμποντας βέβαια στην Βρετανίδα Πρωθυπουργό.

Δημοσιογράφος της Telegraph βέβαια δεν πήρε και τόσο... χαλαρά τη συγκεκριμένη κίνηση και ζήτησε εξηγήσεις από την Κομισιόν για την κίνηση αυτή του Προέδρου της, θεωρώντας πως ο Γιούνκερ προσέβαλε την Τερέζα Μέι.

το θέμα προσπάθησε να υποβαθμίσει ο εκπρόσωπος του Γιούνκερ, Μαργαρίτης Σχοινάς, που απάντησε μέσω Twitter: «Χωρίς τραγούδι ή χορό, ποια θα ήταν η ζωή μας; Δεν απευθυνόταν σε κανέναν, ήταν αυτοσχεδιασμός τη στιγμή που έπαιζε μουσική πριν ξεκινήσει η ομιλία του».

Ο κ. Σχοινάς, πρόσθεσε ότι υπάρχει μεγάλος σεβασμός για την Τερέζα Μέι, γεγονός που έχει αποδειχθεί έμπρακτα.
Δεν είναι άλλωστε καιρός για παραπάνω ένταση, που βρίσκεται ήδη σε πολύ υψηλά επίπεδο στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης Βρετανίας-ΕΕ για το Brexit.

Δείτε το βίντεο

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις 18:39 - 08 Οκτ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.