ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μπλούμπεργκ επέστρεψε στους Δημοκρατικούς με το... βλέμμα στο 2020

18:10 - 10 Οκτ 2018 | Ειδήσεις
Ο Μπλούμπεργκ επέστρεψε στους Δημοκρατικούς με το... βλέμμα στο 2020
Την επιστροφή του στους κόλπους των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και ιδιοκτήτης του πρακτορείου Bloomberg, Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Η κίνηση έρχεται ως ένα μήνυμα στήριξης των Δημοκρατικών ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών της 6ης Νοεμβρίου, ενώ παράλληλα τροφοδοτεί και φήμες που θέλουν τον Μπλούμπεργκ να θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2020.

Ο Μπλούμπεργκ έκανε την ανακοίνωση σε ανάρτησή του στο Instagram, σημειώνοντας πως επιστρέφει στον πολιτικό χώρο που παραδοσιακά ανήκει, επικαλούμενος μια ενδεχόμενη συνταγματική κρίση υπό τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

"Σε κρίσιμες στιγμές στην ιστορία των ΗΠΑ, το ένα από τα δύο κόμματα έδρασε ως κυματοθραύστης απέναντι σε εκείνους που απειλούσαν το Σύνταγμά μας. Πριν από δύο χρόνια, στο Συνέδριο των Δημοκρατικών, προειδοποίησαν για αυτές τις απειλές", ανέφερε στην ανάρτησή του στο Instagram. "Σήμερα, επανεγγράφηκα ως Δημοκρατικός –υπήρξα μέλος στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου– επειδή χρειαζόμαστε τους Δημοκρατικούς να παράσχουν τις ασφαλιστικές δικλείδες που τόσο πολύ χρειάζεται το έθνος μας", πρόσθεσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.