ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η CIA αναζητά νέους... πράκτορες

14:52 - 16 Οκτ 2018 | Ειδήσεις
Η CIA αναζητά νέους... πράκτορες
Με μια αγγελία στο περιοδικό Economist επέλεξε να ανακοινώσει η CIA πως αναζητά… πράκτορες.

Ειδικότερα, με τίτλο «Μια αποστολή σαν καμία άλλη» η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών ανακοινώνει ότι αναζητεί  «υψηλών αποδόσεων, πατριώτες επαγγελματίες» από διάφορους κλάδους που «θέλουν να υπηρετήσουν τις ΗΠΑ προωθώντας την αποστολή της Υπηρεσίας ως η πρώτη γραμμή άμυνας».

Η περιγραφή της θέσης εργασίας πάντως είναι τουλάχιστον… γενική. «Για τους πνευματικά ανήσυχους περιπετειώδεις τύπους που αναζητούν μια ευκαιρία χωρίς προηγούμενο... προσφέρουμε ένα τρόπο ζωής που θέτει σε δοκιμασία τα πιο βαθιά αποθέματα σθένους, νόησης και κρίσης», αναφέρει η αγγελία.

Στους όρους εργασίας η CIA αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευέλικτη. Μπορεί κάποιος να δουλέψει με πλήρη ή και μερική απασχόληση ή και ως σύμβουλος. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια για να ζητήσει κανείς δουλειά αλλά προτιμώνται υποψήφιοι με εμπειρία στις επιχειρήσεις, τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, την αγορά ακινήτων και την διαχείριση έργων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι αμερικανικής ή διπλής υπηκοότητας ή να έχουν μόνιμη άδεια διαμονής στις ΗΠΑ. Θα πρέπει επίσης να θέλουν να «ζήσουν, ταξιδέψουν και να δουλέψουν στο εξωτερικό». Πάντως, τα βιογραφικά στέλνονται με παραδοσιακό ταχυδρομείο και όχι μέσω email.

cia economist

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.