ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρομοδέματα αναστατώνουν τις ΗΠΑ: Στάλθηκαν σε Σόρος, Κλίντον, Ομπάμα, CNN!

16:45 - 24 Οκτ 2018 | Ειδήσεις
Συναγερμός έχει σημάνει στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ από μπαράζ αποστολής "τρομοδεμάτων" σε πολιτικά πρόσωπα, επιχειρηματίες, αλλά και ΜΜΕ.

Μετά τον εντοπισμό ύποπτου πακέτου έξω από το σπίτι του Τζορτζ Σόρος την Τρίτη, οι αστυνομικές αρχές των ΗΠΑ αποκάλυψαν την Τετάρτη πως έχουν εντοπιστεί πολλά ακόμη "ύποπτα" δέματα που είχαν ως προορισμό τα σπίτια πολιτικών, αλλά και τα γραφεία ΜΜΕ.

Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε στην αλληλογραφία της οικογένειας Κλίντον, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, ενώ στη συνέχεια οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως ανάλογο δέμα εντοπίστηκε και στην αλληλογραφία της οικογένειας Ομπάμα.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το CNN και αναμεταδίδονται και από άλλα μέσα,  οι αρχές μπλόκαραν τρίτο ύποπτο πακέτο που προοριζόταν για τον Λευκό Οίκο.

Υπήρξε όμως και συνέχεια, όταν έγινε γνωστό πως εκκενώθηκαν τα γραφεία του CNN στη Νέα Υόρκη, όταν και εκεί εντοπίστηκε ένα ύποπτο δέμα.

Τα δέματα σύμφωνα με πληροφορίες περιέχουν εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Οι αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει μία συντονισμένη "επίθεση" μέσω των ταχυδρομείων με "τρομοδέματα".

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.