ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μοσκοβισί... στολίζει τον ευρωβουλευτή της Λέγκα με το παπούτσι!

14:35 - 26 Οκτ 2018 | Ειδήσεις
Ο Μοσκοβισί... στολίζει τον ευρωβουλευτή της Λέγκα με το παπούτσι!
O Πιερ Μοσκοβισί επανήλθε στο θέμα του ευρωβουλευτή της Λέγκας, ο οποίος πάτησε με το παπούτσι του τις σημειώσεις του Ευρωπαίου Επιτρόπου, ο οποίος τον "στόλισε" με πολλά κοσμιτικά επίθετα.

Σχολιάζοντας τον ευρωβουλευτή της Λέγκα Άντζελο Τσιόκα, που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο με το «παπούτσι» ο κ. Μοσκοβισί είπε στο Cnews:

«Είναι ένας κρετίνος, ένας προβοκάτορας, ένας φασίστας. Η χειρονομία του είναι γελοία», ανέφερε ο Ευρωπαίος Επίτροπος και πρόσθεσε:

«Όταν αρχίζουν να χρησιμοποιούν τη βία απέναντι σε θεσμούς, όταν αρχίζουν να ποδοπατούν τους κανόνες, και με τα παπούτσια, έχουμε ένα είδος αργής παρέκκλισης προς αυτό που ονομάζουμε ανελεύθερη δημοκρατία, δηλαδή τον μη σεβασμό της ελευθερίας του Τύπου, της ελευθερίας της δικαιοσύνης και των πολιτικών θεσμών».

Το επεισόδιο με το «παπούτσι made in Italy» έγινε την Τρίτη στο Στρασβούργο, μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Πιερ Μοσκοβισί και απέρριψε το σχέδιο προϋπολογισμού της Ιταλίας για το 2019.

Ο Τσιόκα, ανέβηκε στο βήμα μετά τις δηλώσεις Μοσκοβισί και πήρε τις σημειώσεις του Επιτρόπου από το τραπέζι. Κατόπιν σήκωσε ένα παπούτσι, με το οποίο άρχισε να χτυπάει τα φύλλα, αφήνοντας στην κυριολεξία άφωνο τον Γάλλο Επίτροπο, ενώ το επεισόδιο καταδίκασε και ο επικεφαλής της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.