ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγγλία: Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ

11:37 - 28 Οκτ 2018 | Ειδήσεις
Αγγλία: Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ
Το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βικάι Σβιβαναναπράμπα, συνετρίβη σε χώρο στάθμευσης έξω από το γήπεδο του συλλόγου, λίγο μετά την απογείωσή του από τον αγωνιστικό χώρο. Νεκρός φέρεται να είναι ο Ταϊλανδός πρόεδρος της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του βρετανικού δικτύου BBC που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Σβιβαναναπράμπα βρισκόταν εντός του ελικοπτέρου κατά τη στιγμή της συντριβής, ούτε πόσα άτομα επέβαιναν. Η Λέστερ είχε παίξει απόψε με τη Γουέστ Χαμ (1-1) στο στάδιο King Power.

Ο ποδοσφαιρικός σχολιαστής του BBC, Ίαν Στρίγκερ, είπε η τροχιά του ελικοπτέρου κατά την πτώση του ήταν «σπειροειδής», ενώ αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι «έπεσε σαν πέτρα».

Ο δημοσιογράφος του Sky Sports News, Ρομπ Ντόρσετ, ανέφερε ότι το ελικόπτερο απογειώθηκε από το γήπεδο, όπως κάνει μετά από κάθε εντός έδρας αγώνα της Λέστερ.

Πρόσθεσε δε ότι μετά από μερικά δευτερόλεπτα φαινόταν ότι ο χειριστής έχασε τον έλεγχο και το αερσοκάφος κατέπεσε και συνετρίβη σε παρακείμενο πάρκινγκ, μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το γήπεδο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.