ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Τραμπ... αυτοανακηρύχθηκε ήρωας του Game of Thrones! (photo)

12:59 - 03 Νοε 2018 | Ειδήσεις
Ο Τραμπ... αυτοανακηρύχθηκε ήρωας του Game of Thrones! (photo)
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την Παρασκευή την επαναφορά των κυρώσεων εις βάρος του Ιράν, με τον Αμερικανό Πρόεδρο να καμαρώνει πολύ γι' αυτή του την απόφαση.

Ενόψει και των ενδιάμεσων εκλογών της 6ης Νοεμβρίου ο Τραμπ ήθελε να προβάλλει τη συγκεκριμένη απόφαση και το έκανε ως ήρωας του «Game of Thrones».

Ο Αμερικανός πρόεδρος κοινοποίησε την απόφασή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ποζάροντας ως ήρωας, με τη φωτογραφία να γράφει: «Οι κυρώσεις έρχονται στις 5 Νοεμβρίου».

Οι κυρώσεις προς το Ιράν θα τεθούν σε ισχύ τη Δευτέρα, θα καλύψουν τον ναυτιλιακό, οικονομικό και ενεργειακό τομέα του Ιράν.
Αυτή είναι η δεύτερη δέσμη ποινών που επαναφέρει η διοίκηση Τραμπ από τον Μάιο, όταν και οι ΗΠΑ αποσύρθηκαν από τη συμφωνία για τα πυρηνικά της Τεχεράνης. Με περιορισμένες εξαιρέσεις, οι κυρώσεις θέτουν επίσης στο στόχαστρο χώρες που εισάγουν ιρανικό πετρέλαιο και ξένες εταιρείες που συναλλάσσονται με ιρανικές οντότητες οι οποίες βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της κεντρικής τράπεζας του Ιράν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.